Over ons

Coachen en begeleiden om jou te brengen waar jij wilt zijn zien wij als onze missie!

Ik ben Marius Dijksterhuis geboren in 1977 te Groningen.
Militair en eigenaar van Fitbox Meppel.

Op 17-jarige leeftijd maakte ik een keus die mijn leven voor altijd zou veranderen ik werd namelijk beroepsmilitair bij de Koninklijke Landmacht. Deze interesse kwam voort uit mijn altijd aanwezige drang naar avontuur. Naar een aantal functies als manschap werd ik onderofficier en mocht ik leiding gaan geven onder altijd verschillende omstandigheden. Sporten, trainen en werken in binnen- en buitenland onder zware mentale en fysieke omstandigheden was de orde van de dag.

 

De talloze opleidingen, oefeningen en uitzendingen naar onder andere Bosnië, Afghanistan en Mali hebben mij gemaakt tot de gedreven persoon die ik vandaag de dag ben. In deze periode heb ik geleerd hoe het lichaam hierop reageert en hoe belangrijk training, voeding en rust daarin is.

 

Deze kennis samen met verschillende opleidingen zoals Bootcamp trainer, Personal trainer en Sport & Voeding neem ik mee in mijn trainingen van vandaag de dag. Coachen en begeleiden om jou te brengen waar jij wilt zijn zie ik als mijn missie!

Mijn naam is Talitha Manuputty

Ik hou van lekker eten en mag graag koken, sporten en wandelen met de hond. Ook kan ik genieten van een heerlijke luie dag. Maar mijn passie is toch wel eten! Over eten praten, eten koken, maar vooral lekker en verantwoord eten.

 

Maar wat is nu verantwoord eten? Jarenlang heb ik zelf de verdieping gezocht in voeding. Uiteindelijk heb ik de opleiding BGN Gewichtsconsulent gedaan. Met mijn ervaring, diverse cursussen en opleiding begeleid ik jou naar jouw doel.

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

LOCATIE FITBOX
Zomerdijk 9 a6
7942 JR  Meppel

Tel: 06 48 92 24 86
info@fitboxmeppel.nl
KVK: 85764507
BTW: NL863733530B01

 

Algemene voorwaarden
Privacybeleid