Small group training

Één team, één taak!

Strongfit is hét trainingsprogramma voor iedereen die fit wil worden! De combinatie van kracht en uithoudingsvermogen zorgen ervoor dat jij jouw doelstelling behaald. Je traint in groepsverband met functionele trainingsmaterialen, wat zorgt voor een afwisselende en effectieve training. De trainingen staan onder leiding van onze personal trainers die er alles aan doen om jou maximaal te motiveren en het beste uit jezelf te halen!

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

Power_bootcamp_Meppel

Strongfit

Functionele krachttraining in circuit vorm!

Business_bootcamp_Meppel

Bootcamp

Hardlopen en lichaamsgewicht oefeningen wisselen elkaar in rap tempo af!

Strongfit

Strongfit is een groepstraining, waarin oefeningen met materialen centraal staan. Wil jij alles uit jezelf halen? Dan is Strongfit de training voor jou! Bij Strongfit halen wij alles uit de kast. Denk aan barbells, TRX-en, kettlebells, battleropes en sandbags. Een complete workout onder leiding van onze personal trainers!

Bootcamp

Bootcamp is een groepstraining waarbij we met het eigen lichaamsgewicht trainen. Denk aan oefeningen als push ups, squats en sit-ups. Een complete workout! Een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen onder leiding van onze personal trainers!

Strongfit masters

Met strongfit masters blijft u sociaal actief en in beweging met onze op maat gemaakte workouts voor 55-plussers. Blijf sterk gezond en fit!

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

LOCATIE FITBOX
Zomerdijk 9 a6
7942 JR  Meppel

Tel: 06 48 92 24 86
info@fitboxmeppel.nl
KVK: 85764507
BTW: NL863733530B01

 

Algemene voorwaarden
Privacybeleid